Black friday loungeset

Geplaatst op 20-11-2022

Categorie: Huis, tuin en wonen

Ben jij op zoek naar een mooie aanbieding voor een loungeset? Het is misschien niet echt het tijdstip waarop je eraan denkt om een loungeset te kopen want het weer wordt kouder en er zullen ongetwijfeld nog wat sneeuwbuien komen, maar er zijn toch echt verschillende loungesets met forse korting te koop tijdens black friday.

Loungeset kopen tijdens black friday

Gedurende black friday kan je mooie loungesets kopen met fikse korting, echter beginnen de kortingen al vaak een week van tevoren. Logisch want het echte hoogseizoen voor tuinmeubelen is voorbij. Dus grijpen ze iedere kans aan om de omzet nog wat te verhogen.

Black friday deals loungeset

Er zijn een aantal tuinmeubelbedrijven die meedoen met black friday. Zo heb je bijvoorbeeld Tuinmeubel shop, zei zorgen voor diverse mooie kortingen op loungesets tot wel 20%. Een ander bedrijf genaamd tuinmeubels geeft 10% korting op de loungesets gedurende een week voor en ook op de dag zelf. Over Kees Smit is nog niks bekend bij ons, echter deden ze in het verleden wel eens aan Green Friday ipv black. Dit was natuurlijk met een knipoog naar het groene natuurlijke gedeelte wat sterk verbonden zit aan loungesets, tuinsets en tuinmeubelen.